Πρώτα απ’ όλα είμαστε φιλόζωοι και αγαπάμε τη δουλειά μας! Ενεργοποιημένοι συνεχώς σε πολλές δραστηριότητες που αφορά τα κατοικίδια, τα δικαιώματα τους, αναλαμβάνουμε την υπηρεσία μεταφορών κατοικιδίων με αγάπη, φροντίδα και ευαισθησία.

 

Με πολύχρονη παρουσία και πρωτοβουλίες σε φιλοζωϊκά θέματα, πιστεύουμε πως μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι (και στις καλύτερες τιμές) σε θέματα μετακινήσεων κατοικιδίων, χωρίς να δημιουργείται στρες σε αυτά, αλλά και στους ιδιοκτήτες τους αν θέλουν να μετακινηθούν ασυνόδευτα.

 

Τα κατοικίδια σας μικρά ή μεγάλα είναι πλέον μέλη της οικογένειας σας, κι εμείς με υπευθυνότητα πάντα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η μετακίνηση τους να μετατραπεί σε διασκέδαση, ,με τον πλέον οικονομικό τρόπο και για εσάς.

petmovers6  Υ.Γ. Εμεις μεταφερουμε παντου και παντα Ολα τα ζωακια ανεξαρτητου μεγεθους! Οι οροι μικρα ζωα και κατοικιδια ειναι ταυτοσημοι. Ενα σκυλακι μπορει να ειναι 10 κιλα , αλλα ενα αλλο μπορει να φτασει και τα 80+ κιλα. Ολα ειναι κατοικιδια ή μικρα ζωα και οποιος θεωρει τον εαυτο του Μεταφορεα ζωων ειναι υποχρεωμενος να τα μεταφερει χωρις διακρισεις……

Call Now Button